Vieraskirja

Hei vierailija

Voit jättää viestin vieraskirjaani

Kiitos viestistäsi

26 vastausta artikkeliin ”Vieraskirja

 1. Eero Hildén

  Hei!
  Onko teillä jälleenmyyjää etelä-suomen alueella?
  Onko ruisleipätuotteitanne mahdollista saada toimitettuna?
  Mikä on vähimmäistilausmäärä?

  Vastaa
 2. kursulainen Artikkelin kirjoittaja

  Hei!
  Kiitos mielenkiinnosta. Tuotteillamme ei ikävä kyllä ole jälleenmyyjiä Etelä-Suomen alueella.
  Leipätoimitukset etelään voidaan lähettää ostajan kustannuksella. (M-huolto/posti)
  Vähimmäistilausmäärää ei ole.

  Kevätaurinkoisin terveisin Lapin hangilta
  Kursulainen Oy

  Vastaa
 3. Tanja

  Hei!

  Saako teidän tuotteita enää mistään Oulun alueen kaupasta? Ennen niitä sai Citymarketista, mutta en ole niitä enää löytänyt.

  Vastaa
 4. Jarkko

  Tanjan tapaan olisin kiinnostunut tietämään saako Kursulaista mistään Oulun seudulta? Entisenä Sallalaisena sitä niin kaipaa kunnon rieskaa 🙂

  Vastaa
 5. kursulainen Artikkelin kirjoittaja

  Hei Oululaiset ja kiitokset yhteydenotosta!
  Ikävä kyllä Ouluun asti emme toimita leipomotuotteita.
  Keminmaalle ja Kemiin tulee leipää maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Toivottavasti pääsette sieltä hakemaan ja löydätte mieleisenne tuotteet. ´

  Aurinkoisin kevätterveisin
  Kursulainen Oy

  Vastaa
 6. Jonas Marjanen

  Lämpimiä terveisiä Ahvenanmaalta asti!
  Vuosien varrel sitä on syöty ja kokeiltu vaikka minkälaisia ruisleipiä, mutta on kyllä pakko sanoa että teidän ruisleivät on parhainta mitä löytyy, niitä ei tosiaankaan myydä tällä saarella, mutta aina kun olen sukulaisten luona sallassa, niin tulee ostettua leipää sen verran minkä kotiin jaksaa raahata. Niin ei muuta kuin tsemppiä ja jatkakaa hyvän leivän tekemisen!

  Vastaa
 7. Ester Halonen

  Hei!
  Olemme reissanneet Sallassa ja Kuusamossa ja jokainen kerta konttiin lähtee Kursulaista. Nytkin palasimme Kuusamosta ja koetin lähtöpäivänä saada tuliaisiksi tuoretta leipää mutta en sitä kerennyt saamaan kun kuorma ei kauppaan ollut vielä saapunut. Monenlaisia ruisleipiä olemme syöneet mutta kyllä Kursulainen on ollut ylivoimaisesti paras. Tämän todistaa varmaan poikammekin joka ei muutoin juurikaan ruisleipää syö mutta kylläpä Kursulaisesta ei jää muruakaan.
  Oli ilo lukea, että leipää olisi mahdollista saada ns. ”kotiovelle” saakka esim. matkahuollon kautta ostajan kustannuksella. Tämä on hieno ja toteuttamisen arvoinen juttu.
  Kiitos ihanasta rukiisesta leivästä joka tuoksuukin oikealle leivälle!

  Hyvää jatkoa

  Vastaa
 8. Timo Harjula

  Meidän porukka on tykästynyt Kursulaiseen ruisleipään ja tuttavapiireissäkin se on suosittua. Emme vaan ole täältä Oulu-Kempele leveysasteilta löytäny myyjää, joka markkinois tuotetta. Aina ostetaan kun käydään Sallassa.

  Vastaa
 9. Anna-liisa Luiro

  Hei!
  Terveiset Vantaalta.
  Kursulainen ruisleipä on maailman parasta leipää. Aina kun vierailemme Sallassa, sitä tulee ostettua paljon. Omat aikuiset lapsemmekin käydessään Sallassa tai Rovaniemellä, tuovat tullessaan kursulaista. Saamme taas ensi viikolla sitä, kun tytär lähtee Rovaniemelle. Se on käsite. Voi, kunpa sitä leipää saisi täältä etelästäkin.
  Tykkäämme myös kursulaisesta kampanisusta. Se on herkkua.
  Yrittäkää saada jonnekin tännekin myyntiä :).
  Kiitos paljon teille koko leipomon väki, jatkakaa samaan malliin! Hyvää syksyn jatkoa

  Vastaa
 10. Anneli Lotvonen

  Kiitos taas erittäin sallaisesta ruisleivästä! Eilen sitä vasite lähettii hakkeen Tornion prismasta ja vaan kuuspussia oli, ku ei heti aamusta jouvuttu lähölle. Päiväajelulle lähetään Haukiputtaalta, ja ostetaan kaikki kursulaiset leivät hyllystä mitä on, viimereissulla oli kymmenen. On se parasta leipää mitä ollaan koskaan syöty!! Työnilua kaikille sinne leipomonpuolelle ja mukavia kevätpäiviä, pysykää terveenä.

  Vastaa
 11. Remix

  Teidän ohraleipä on parhaimpia, mitä löytyy. Suolalohi ja kursulainen ohraleipä, siitä on makunautinto tehty.

  Terveisin: entinen Salmivaaralainen

  Vastaa
 12. Mirja

  Enpä ole parempaa ruisleipää mistään päin Suomea saanut. Jokaisella Lapinreissulla sitä ostetaan niin että saadaan kotona pakastimeen. Paras kerta oli toissa vuonna kun moottoripyörällä kiertelimme lappia ja Norjaa. Poikkesimme jo menomatkalla ostamaan kursulaista matkaevääksi. Pyörän laukkuihin ei paljoa mahdu, joten ei muuta kuin postiin 12 leivän kanssa, sieltä sopiva pakkaus ja kotiosoite päälle. Kotolaiset hakivat paketin kiireellä postista jaa pakastivat leivät odottamaan meitä, jotka tulimme 10 pvn kuluttua herkuttelemaan! Hyvää jatkoa teille toivottaen tyttö Pöytyältä Varsinais-Suomesta.

  Vastaa
 13. Jaana Nurmi-Saven

  Hei vaan!

  Eilen käytiin Sallassa ja paikallisesta kaupasta ostettiin ruisleipää-IHAN PARASTA:))). Kunhan pääsen kotipuoleen Wartsalaan Saloon niin varmasti teen tilauksen. Minkälaisethan mahtavat olla kustannukset Varsinais-Suomeen?
  Jatkakaa ihmeessä hyvän leipomista…

  Vastaa
 14. vesa

  Parasta ruisleipää mitä olen syönyt ikinä! Koittakaahan saada sitä tänne eteläänkin ettei tarvi aina selkä vääränä kantaa kotireissuilla.

  Vastaa
 15. Eija Einistö

  Hei, teidän ruisrouheleipä on maan parasta:) Se vie kielen mennessään! Käyn pari kertaa vuodessa pohjoisessa, kotiin tulee ostettua kaksi muovikassillista leipää:)Olisi ihana saada ruisrouheleipää tänne Vihdin suuntaan.

  Vastaa
 16. Nina Mankinen

  Nyt vasta, monen vuoden jälkeen ”erehdyin” ostamaan Kuusamossa käydessämme teidän leipäänne ja koko perhe on myyty! Kyllä tästä lähin matkaan lähtee kasa ruisrouheleipää ja ohrarieskaa, elleivät hyllyt notku tyhjyyttään kuten maanantaina… 🙂

  Onko teillä jälleenmyyjiä Pudasjärvellä?

  T:Nina Kiimingistä

  Vastaa
 17. vellu

  Ruisrouheleipä on tosi hyvää, ostin ihan noin vain kun poikkesin kotikonnuilla Rovaniemellä kuluvalla kesällä 2013. Hyvä teille jatkakaa samaan malliin ja pyörättäkää kunnon rieska kehiin nii eiköhän mee kaupaksi, ainakin täällä e-suomessa.

  Vastaa
 18. Jukka Kumpula

  Maailman paras leipä on ruisrouheleipä (tuplasti kursulainen) ja olisi todella hienoa saada sitä täältä pääkaupunkiseudultakin tuoreena, ettei tarvitsisi ajaa aina 850 km saadakseen sitä. Toki ostan aina 10 kpl kun käyn kaksi kertaa vuoteen siellä lapissa, jotka pakastan, saapahan ainakin melkein tuoreena…;o) Uskoisin, että olisimme valmiita maksamaan siitä täällä reilusti.

  Vastaa
 19. Etelä-Pohojammaa

  Isoo kiitos ”pienen pienestä” leipatoimituksesta! Eilen oli leipälaatikot lähteet Postin Kustin matkaan Sallasta ja tänä aamuna ne olivat jo määränpäässään Etelä-Pohjanmaalla. Kiitos!!!

  Vastaa
 20. Etelä-Pohojammaa kakkonen

  Tämäkin etelä-pohojalaanen kiittelee tuosta maanantain erillislähetyksestä!! 119 pakettia leipiä/pitkoja on nyt säilötty pohojalaisiin pakastimiin 🙂

  Meidän 2,5 ja 5-vuotiaat pojat saivat lähetyslaatikoista kivat robottiasusteet 🙂 Harmi, kun en saa tänne liitettyä kuvaa.

  Hyvää teidän leivät on – mutta nyt kun syön niitä täällä satojen kilometrien päässä, niin kaipuu Sallan-mökille vain kasvaa, sillä makuelämyksen ympäriltä puuttuu ”se oikea miljöö” – mutta ah ihanaa, saan syödä herkkua nyt myös kotonani (ja töissä) 🙂

  Vastaa
 21. Sihvo Markku

  Teimme Sakke-serkun kanssa 10euron junamatkan Rovaniemelle, 22tuntia menopaluu junassa 7tuntia Rovaniemellä ja reppu täynnä kursulaista matkasi Tampereelle! On se niin hyvää!!!!!

  Vastaa
 22. Tiina Backman

  Hei,
  sedällä on jossain mökki siellä päin ja ovat tutustuneet leipäänne ja tilaavat sitä postitse Laukaaseen, missä asuvat vakituiseesti. Antoi pari leipää siskolleen, äidilleni ja hän minulle. Hyvää oli ja leivän tuotepussi mainio.
  Hyvää Joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2014.
  Terveisin Naarajärveltä, Pieksämäeltä.

  Vastaa
 23. nina salo

  Hei! Lomamatkalla haen aina ’paikallista’ tuotetta…nyt osui käsiin tuo kilopitko…voivoi vaakaparkaa ;-).. niin hyvää pullaa, nii hyvää… !!! Kannatti ostaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *