Tietoja

Verkkokauppamme on suljettu 24.6.2024 alkaen, kaikki tätä ennen tehdyt ja maksetut tilaukset toimitetaan viikon 26 aikana.

Huomiothan nämä tärkeät asiat ennen tilauksen tekemistä!

Tutustu toimitusehtoihin ja maksutapoihin. Niissä on kerrottu maksu- ja toimitustavat, toimitusajat ja muut tilausta koskevat tärkeät tiedot.

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita vain Manner-Suomeen. Mikäli haluatte tilata tuotteita Ahvenanmaalle tai muualle Eurooppaan, ottakaa yhteyttä Kursulainen Oy:n myyntiin (kauppa@kursulainen.fi), jolloin varmistamme, onko toimitus mahdollinen säilyvyysaikojen puitteissa ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.

Tuotteiden toimitusaika tilauksesta saapumiseen on 3–7 arkipäivää ja tuotteen lähetyspäivä on aina sen valmistuspäivä. Kaikkien tuotteiden toimitusaika Suomeen on säilyvyysajan puitteissa. Joidenkin kausituotteiden kohdalla toimitusajoissa voi olla poikkeuksia. Tuotekohtaiset tiedot löytyvät kunkin tuotteen omalta sivulta.

Lähetyspäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko. Jotta tuotteet ehtisivät mahdollisimman pian perille, emme lähetä tuotteita viikonlopun tai juhlapyhien alla.

Verkkokauppamme tuotteilla ei ole niiden luonteen vuoksi automaattista vaihto- tai palautusoikeutta. Jos saamanne tuote on väärä tai viallinen, ilmoittakaa siitä toimitusehtojen kohdassa 4 ohjeistetulla tavalla, niin voimme hyvittää tai vaihtaa tuotteen.